| Ana Sayfa | Rss | Forum Kurallari | Giriş | Üye Olun | Arama |

| Etiketler: Emek, hırsızlığı, hakkında!, |
|
Emek hırsızlığı hakkında!
|
|
15-02-2010, 05:18 PM
(Bu Mesaj 15-02-2010 07:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tarçın.)
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Emek hırsızlığı hakkında!
Bildiğimiz üzere burası ilk kurulan guinea pig sitesidir. Sitemizden sonra birçok kopyalar oluşmaya başladı.
Son günlerde sitemiz ardından , belki görmüşsünüzdür , birkaç tane daha guinea pig sitesi açıldı , kapandı. Sonuçta bizleri kendilerine rakip olarak gören ve "benim sitem" , "ben" de "ben" diye iddalarda bulunan , hayvan sevgisini , yardım isteğini kaybedip bu işi bir ego tatmin aracına döndüren kişiler var. Bu kişilerden birçoğu üyelerini sitemizden almaya çalışıyor. Bana bile e-posta yoluyla gelen davetler oldu. Sitemiz üzerinden üye çalıp da bir şeyler oluşturmaya çalışanları kınıyorum ve onlara acıyorum. İşin ilginç yanı adımızı kullananlar da var. Biz Guineapigler.com'un kardeş sitesiyiz diyip de sitesine çağıran da oldu. Herhangi bir yolla gelen bu tip davetlere kanmayın. Biz tek bir siteyiz , sağa sola dağılmadık. Guinea pig sevgimizle karşılık beklemeden bu sitede devam etmekte kararlıyız. Neticede ortak paydamız aynı oldukça sitemizde mutlu bir paylaşım ortamı olmaya devam edecek. Bunun dışında eklemek istediğim bir nokta var. A sitesinde "Guineapigler.com'da şöyle şöyle sorunlar var ama bakın bizde yok." gibi cümleler görünce hatırlatmak istedim. Yanlış gördüğünüz veya eleştirmek istediğiniz bir nokta olursa özel mesaj yoluyla ve kibar bir dille dilediğiniz gibi fikirlerinizi iletebilirsiniz. Biz eleştirilmekten , yanlışları düzeltmekten hoşlanan bir siteyiz. Aile içinde eleştiriden kırılma olmaz. Sonuçta ne eleştiriliyorsa daha güzele ulaşılmak için söyleniyor."Korsana Hayır!" diyoruz.
|
|||||||||
Tarafından teşekkür edilmiş: |
Sütlaç, caglaeris, gülin, mndmr, minikk, PeuGeoT, gun, ferhat, guinear, MehmetKaanMeriç, kakao |
|
15-02-2010, 11:58 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Emek hırsızlığı hakkında!
evet..farkındayım..hatta ben sizin bu siteyi yavaş yavaş oraya taşıdığınızı düşünüp orayada atlamıştım, başlıklar falanda birebir aynı olunca
öyle sanmıştım .Şimdi anladım oraya geçiş yapmadığınızı...Neyse bu güzel site için emeği geçen herkese çok teşekkürler...
|
|||
|
01-03-2010, 02:07 PM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Gerçekten bu hayvanlara gönül veren ve ilgilenen insanlar için hem kaynak hem ilgili arkadaşlarca dayanışma yönünden bence mükemmel ötesi bir site. Çocuklarım için bu ufaklıklardan edinmeye karar verdiğim andan beri hemen her bilgisayarın başına geçtiğimde bir kenarda açık olan bir site oldu benim için. Emekleriniz ve ilginizi için tüm ekibinize teşekkürler.
|
|||||||||
Tarafından teşekkür edilmiş: |
Sütlaç, guinear |
|
07-03-2010, 08:21 PM
|
|||
|
|||
|
sn tarçın merak etmeyin, benim gibi biraz dikkatli ve titiz gp severler kesinlikle sizi tercih edecektir. ben birkaç yeri inceleyip sizi tercih ettim mesela. çünkü; gördümki gerçekten ciddi bilgiler ve yardımsever paylaşımcı üyeler var, artı seviye var. tek eksik henüz gp ve aksesuar alışverişi yapılamıyor olması. gördüm ki o da yakında hizmete girecek. ama bunlar olmasa bile amatör ruhla, ticari kaygı gözetmeden yaptığınız samimi çalışmalar tercih sebebim oldu.
|
|||
|
|
MyBB, © 2002-2010 MyBB Group. / guinea pig / evcil hayvanlar / köpek /
GuineaPigler.com site içeriğindeki yazıların, site yöneticilerinden izin alınmadan başka sitelerce kullanılması YASAKTIR !
Sitemizde bulunan içeriğin izinsiz kullanımı veya zarara uğratılması 765 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5187 sayılı Basın Kanunu ve ilişkili diğer kanunlar uyarınca yasaktır.
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com

Bu kişilerden birçoğu üyelerini sitemizden almaya çalışıyor. Bana bile e-posta yoluyla gelen davetler oldu. Sitemiz üzerinden üye çalıp da bir şeyler oluşturmaya çalışanları kınıyorum ve onlara acıyorum.
Sonuçta ne eleştiriliyorsa daha güzele ulaşılmak için söyleniyor.

Tarafından teşekkür edilmiş:
öyle sanmıştım .Şimdi anladım oraya geçiş yapmadığınızı...Neyse bu güzel site için emeği geçen herkese çok teşekkürler...